BELANGRIJK BERICHT: Ecopower voert een tijdelijke stop in voor nieuwe klanten en nieuwe aansluitingen. Dit om de enorme instroom van nieuwe contractaanvragen te verwerken en de kwaliteit van dienstverlening te kunnen garanderen. Dit geldt helaas ook voor coöperanten van Ecopower en van Volterra.De redenen lees je hier.


Word coöperant bij Volterra en produceer voortaan je eigen energie in het Meetjesland.

Ben je coöperant, oogst dan jouw 100% hernieuwbare energie.

Ons deel van de windmolen aan de Huysmanhoeve in Eeklo en onze zonneprojecten leveren samen 1.600.000 kWh per jaar aan het net. Dat is voldoende stroom voor 470 gezinnen. Je kan jouw energie die ondermeer van onze windmolen komt, afnemen bij Volterra via Ecopower.

 

Energie delen onder burgers

De energiecoöperaties Volterra en Ecopower zijn lid van REScoop Vlaanderen, de burgerenergiecoöperaties die al meer dan een kwart eeuw één grote energiegemeenschap van burgers vormen die samen elektriciteit produceren en onder elkaar delen.

 

Energieprijs zonder verrassingen

Je verbruikt tegen een vaste prijs (voor zes maanden) waardoor je niet voor verrassingen komt te staan. Prijswijzigingen worden 3 maanden op voorhand aangekondigd en volgen de marktprijs zonder de pieken en dalen.

Ecopower komt uit de Vreg prijsvergelijking als de goedkoopste en onze coöperatieve energie krijgt een 20/20 van Greenpeace voor duurzaamheid en groene energie. Ecopower is een financieel gezonde energiecoöperatie.

Voor meer info, lees over de energieprijs bij Ecopower en simuleer je prijs hier of doe de v-test bij VREG.

 

Word coöperant bij Volterra

Ben je nog geen coöperant bij Volterra en wil je jouw energie in het Meetjesland produceren en oogsten, registreer je dan hier.

 

Oogst je Volterrastroom

Ben je intussen coöperant met minstens 2 aandelen bij Volterra (totaal van 250€) en wil je jouw energie zelf verbruiken, doe dan hier de aanvraag. Je vinkt aan dat je al coöperant bent van Volterra en je geeft je vennootnummer in.

Ken je je vennootnummer niet, je vindt het op het digitaal uittreksel uit het Volterra vennotenregister. Je kunt het altijd opvragen via een mailtje naar info@volterra.be.

Vul verder je gegevens in en finaliseer je aanvraag.
Vragen tijdens het invullen van het online formulier? Contacteer de klantendienst van Ecopower op het nummer 03 287 37 79 van maandag tot vrijdag (9:00 tot 13:00).

Ecopower stuurt je vervolgens een bevestigingsmail. Klik op de bevestig-knop in je mail om te bevestigen.