Word coöperanten investeer mee ineen duurzame toekomst

Op initiatief van inwoners van het Meetjesland werd de coöperatie Volterra voor duurzame energie opgericht. Meetjeslanders produceren straks hun eigen energie. Indien u ook achter de ideologie van groene stroom staat, kan u mede-coöperant worden als u één of meerdere aandelen koopt van Volterra.

De instapdrempel hebben we laag gehouden om iedereen de kans te geven zich eigenaar te voelen van een stukje windmolen. Een aandeel kost 125 euro en u kan maximaal per persoon 50 aandelen kopen (6.250 euro). * OPGELET: Momenteel is er door de vele aanvragen tijdelijk een grens van maximum 2 aandelen per persoon * Er zijn geen in- of uitstapkosten. Het rendement is gelimiteerd door de overheid en kan maximaal 6% bedragen. Na 5 jaar kan men vrij uitstappen.

De algemene vergadering van Volterra bepaalt jaarlijks het percentage van het dividend. De eerste schijf van 190 euro dividend is vrijgesteld van roerende voorheffing.

Ondertussen bereikten we de kaap van 437 coöperanten en staat de teller op meer dan 900.000 euro. Een denderend succes!

Hoe kan ik meedoen?

Indien u ook overtuigd bent, kan u zelf coöperant worden in 2 stappen:

1. Vul via de link hieronder uw gegevens in

2. Stort het bedrag (het aantal aandelen dat u wenst x € 125) dat u wenst te investeren op rekening van Volterra: BE81 0689 1014 1024 met in de mededeling: De naam, het adres en het rijksregisternummer van de persoon op wiens naam de aandelen moeten staan: U kan dit doen in eigen naam, op naam van uw kinderen en/of kleinkinderen of schenken als cadeau aan iemand anders.

Ja, ik doe mee

Ik schrijf nu in en word coöperant

Contacteer ons gerust vrijblijvend
als u eerst meer informatie wil.