Groepsaankoop Zon

Samen met energiehuis Veneco en met burgerenergiecoöperatie Stroomvloed biedt Volterra een gratis en objectieve begeleiding aan voor de inwoners van onder meer het Meetjesland om te investeren in zonnepanelen op hun woning.

Ons aanbod is gratis voor inwoners van Aalter, Assenede, Deinze, Destelbergen, De Pinte, Eeklo, Evergem, Gavere, Kaprijke, Lievegem, Lochristi, Maldegem, Melle, Merelbeke, Nazareth, Sint-Laureins, Wachtebeke, Zelzate en Zulte. Ook alle coöperanten van Stroomvloed en Volterra kunnen nu gratis gebruik maken van dit aanbod.

Ons Groepsaankoop Zon aanbod loopt vanaf september 2023.

Dat twee burgerenergiecoöperaties – opgericht voor en door burgers – hier samen het voortouw in nemen, garandeert dat we het voordeel op de langere termijn van de inwoners vooropstellen.

Specifieke aandacht voor inwoners met laag inkomen

Naast het reguliere aanbod vestigt deze groepsaankoop speciale aandacht aan eigenaars-bewoners met laag inkomen, de specifieke Doelgroep 3 van de MijnVerbouwPremie. Wij wensen samen met de gemeenten formules uit te werken die deze doelgroep ten goede komen en waarmee we samen de strijd kunnen aangaan tegen energie-armoede.

Zon zonder zorgen

Wens jij zelf hernieuwbare zonne-energie te produceren en zo te besparen op je energiefactuur? 

Energiehuis VenecoVolterra en Stroomvloed bieden jou gratis en objectieve begeleiding om te investeren in je eigen zonnepanelen.

Wij bieden je nu de kans om via ónze Groepsaankoopzon.be eindelijk die zonnepanelen te installeren.

Als burgerenergiecoöperaties willen Stroomvloed en Volterra jou daar heel graag in begeleiden, als neutrale en eerlijke partners die met jou een langetermijnrelatie willen uitbouwen.

We onderzochten zelf de prijs voor een gemiddelde installatie van 5kWp en stelden een verschil van 7% tot 30% vast met de prijs van ons aanbod, dat gemiddeld 21% goedkoper is dan als u zelf individueel als particulier zou bestellen. Groepsaankopen werken!

Waarom kiezen voor groepsaankoopzon.be ?

Er zijn vele aanbieders van zonnepanelen voor particulieren op de markt, dus waarom nog een aanbod via groepsaankoop? Wat maakt ons uniek?

√ Ontzorgd & Betrouwbaar
We proberen je zoveel mogelijk te ontzorgen en bieden je een duidelijk stappenplan aan, zo weet je waar je aan begint.

√  Objectief & Onafhankelijk
Volterra en Stroomvloed zijn burgercoöperaties en zijn dus niet afhankelijk van commerciële aanbieders. Ons advies is er enkel op gericht jou het beste voorstel te kunnen doen.

√  Prijs & Kwaliteit
Door onze jarenlange ervaring met zonne-energie bepalen we zelf de kwaliteitsnorm, onderhandelen we scherpe prijzen en selecteren we betrouwbare installateurs.  Door de krachten te bundelen en gebruik te maken van dezelfde aanpak, dezelfde installateurs, hetzelfde opleidingstraject voor energiescanners, dezelfde tools, een gedeeld platform, … gaat géén schaalvoordeel verloren, terwijl we wel lokaal, uniek en authentiek blijven tijdens de klantenreis.

√  Voor & Door burgers
Als burger-energie-coöperaties met een ecologisch oogmerk zetten we ons in voor rationeel energiegebruik en voor het ontwikkelen van meer duurzame energie in eigen streek én in burgerhanden.

√  Goed voor uw budget & Goed voor het milieu
Hernieuwbare energie en dus ook uw toekomstige zonnepanelen helpen bij de zo noodzakelijke energietransitie. Daarnaast is zonne-energie ook nog steeds zeer rendabel en dus goed voor uw budget.

Ga naar Groepsaankoopzon.be en schrijf je eenvoudig in. Lees hoe wij een rendabele, kwalitatieve en betrouwbare installatie aanbieden. Heb je vragen, contacteer ons dan meteen.